Go to Top

Pachetele charter in EGIPT au revenit in portofoliul agentiilor de turism din Romania

Pachetele de vacanta in Egipt revin pe piata turistica europeana si in Romania incepand din vara acestui an.  

Dupa aproape 2 ani de la evenimentele politice care au avut loc in Egipt, aceasta destinatie revine pe piata romaneasca de turism cu pachete charter atractive pentru Hurghada si Sharm El Sheikh.

In momentul de fata pentru aceasta destinatie opereaza chartere din Bucuresti spre Sharm El Sheikh in perioada 08.04 – 27.05.2017 iar pentru Hughada prima plecare va avea loc in data 21.06.2017 din Bucuresti si Cluj, ultima plecare fiind in 20.09.2017.

Inafara perioadelor mai sus mentionate, charterele spre Egipt opereaza pe toata durata anului avand plecari regulate din Budapesta sau Viena.

Touroperatorii organizatori de chartere spre Egipt desfasoara in aceasta perioada o vasta campanie de promovare a destinatiei iar in ultima perioada au incheiat parteneriate cu agentii de turism din toata tara inscrierile fiind deja deschise iar numarul rezervarilor avand un trend pozitiv.20170406_172347

Charterele cu plecare din Bucuresti si Cluj sunt operate de catre Express Travel International ( ETI) companie germana care organizeaza vacante in Egipt din anul 1998  si detine in portofoliul sau lantul hotelier Red Sea Hotels si compania de croaziere pe Nil – Grand Cuises. Serviciile la sol sunt furnizate de catre firma Cairo Express International apartinand de asemenea grupului de firme ETI.

Pachetele charter ETI pentru EGIPT pot fi rezervate de catre turisti prin intermediul agentiilor partenere din Romania.

Vacantele in Egipt pot fi rezervate la tarife atractive pentru durate de sejur de 7 sau 14 zile in regim de masa all inclusive sau demi-pensiune, precum si croaziere pe Nil sau sejururi combinate cu croaziera si alte excursii optionale.

Turistii pot alege in functie de preferinte cazare la unul dintre hotelurile de 4 si 5 stele ale lantului Red Sea Hotels sau in cadrul altor resorturi de renume.

Toate hotelurile din cadrul lantului Red Sea Hotels ofera early check-in si late check-out gratuit, tarife fixe pentru copii si dispun de camere familiale cu 2 dormitoare, existand posibilitatea cazarii facile a familiilor cu 2 copii sau chiar si pentru 3 adulti si 1 sau 2 copii.

Turistii care aleg sa isi petreaca concediul in Hurghada au la dispozitie excursii optionale precum :

  • Cairo , 1 zi cu avionul
  • Luxor cu autocarul
  • Insula Giftun
  • Safari
  • Insula de Vis – snorkeling
  • Vasul cu podea de sticla si snorkeling17693137_1475982929100553_62781921_o-COLLAGE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.