Go to Top

Romanian Digital Travel Conference – editia a III- a

Romanian Digital Travel Conference – a ajuns la editia a III- a

Bucuresti, 11 Aprilie – Au ramas 4 zile pana la cel mai important eveniment din Romania dedicat dezvoltarii afacerilor din domeniul turismului, folosind instrumentele marketingului online. A treia editie a Romanian Digital Travel Conference are loc marti, pe 19 aprilie, la Sheraton Hotel Bucharest.

Daca ai un business in domeniu, intentionezi sa investi sau esti student, pune evenimentul in calendar si inscrie-te pe www.digital-travel.ro.

In cadrul Romanian Digital Travel Conference vei afla cum sa folosesti instrumente gratuite sau foarte ieftine, pentru a-ti promova eficient serviciile, prin strategii de eficiente de marketing online.

Evenimentul va pune pe aceeasi scena un grup de specialisti in tehnologie si marketing cu o bogata experienta pe nisa turismului romanesc. Acestia te vor ajuta sa rezolvi o serie din problemele existente si vor veni cu solutii pentru a evita greselile costisitoare. Deasemenea, invitatii vor prezenta studii de caz si vor oferi numeroase informatii aplicabile.

Printre speakerii invitati se numara Cristi Ignat – Canopy, Madalin Mancila – Accent Travel, Matei Psatta  – Leo Burnett, Raluca Muresan – Trip to Romania, Alex Filip – Eventur & Bucharest City App,  Cristi Ursea – Designer, Adrian Horvat – 2 Parale, Ana Smadeanu – Seven Media, Eugen Potlog – Conectoo.

Panelul de speakeri include si un invitat surpriza, pasionat de calatorii, care va prezenta modul in care se percepe marketingul de travel de cealalta baricada, cea a clientului.

Obiectivul final al celei de-a treia editii va fi realizarea unei cercetari de piata, care va fi prezentat sub forma unui eBook si are ca scop o radiografiere complete a cat de digitalizate sunt agentiile de turism, unitatile de cazare si companiile aeriene din Romania.

Programul conferintei include teme precum:

Marketing is everything

  • Radiografia  calatorului digital al secolului 21
  • Strategia din travel dincolo de Google si Facebook
  • Personalizare si automatizare in Email Marketing
  • Campanii digitale pentru oameni, nu pentru powerpoint
  • Video – cea mai buna metoda de promovare online a destinatiilor turistice
  • Avantajele unui program de afiliere

UPDATE : De astazi 15.04.2016 , evenimentul este oficial SOLD OUT,  toate cele 150 de locuri la editia a III-a Romanian Digital Travel Conference au fost ocupate.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.