Go to Top

Un nou club de lux în Mamaia Nord – Gianluca VACCHI și Antonis REMOS de 1 Mai la NUBA Beach Club

Grupul Nuba, care operează restaurantele Nuba, Nuba Summer Vibes și braseria Nuba Cafe, deschide o nouă locație estivală, Nuba Beach Club, în nordul stațiunii Mamaia de pe litoralul Marii Negre.

Investiția totală este de 2 milioane de euro, cea mai mare de până acum a grupului, care anul trecut a mai investit 300.000 de euro în zona Dorobanți în dezvoltarea Nuba Cafe.

Beach Club-ul este dotat cu piscină, restaurant și club, respectând în același timp conceptul celorlalte unități de sub brandul Nuba, adică bucătărie asian fusion contemporană și club cu accent pe evenimente și invitați speciali din rândul artiștilor internaționali și locali. În plus, Nuba Beach Club este dotat cu un heliport, fiind primul club-restaurant din stațiune ce facilitează clienților potenți financiar accesul în locație cu elicopterul Am hotărât să construim un heliport pentru ca ne-au cerut-o clienții. În ciuda scăderi a apetitului clienților pentru serviciile de lux, consumul acestora a rămas relativ stabil în ultimii ani. Iar Mamaia Nord este de mulți ani epicentrul cluburilor de lux românești în perioada estivală”, declară Mihai Scarlat, directorul de comunicare NUBA Group.28279698_587771111561928_1405486068957003509_n NUBA

Deschiderea clubului va avea loc în weekend-ul 28-30 aprilie 2018, marcând astfel deschiderea sezonului estival pe litoral, evenimentul fiind găzduit de celebrități internaționale.

Gianluca VACCHI și Antonis REMOS de 1 Mai la NUBA Beach Club, MamaiaGV_NUBASummervibes2017_3

Antonis Remos , Gianluca Vacchi si Jean Roch (patronul faimosului lant de cluburi VIP ROOM) vor fi amfitrionii celei mai exclusivite petreceri de 1 Mai din România. La cererea publicului, cel mai în vogă brand de restaurante și entertainment, NUBA, l-a invitat pentru a 2-a oară în țară pe mega-star-ul Gianluca Vacchi, de această dată în cadrul petrecerii de 1 Mai ce va avea loc la noua locație NUBA Beach Club din zona Mamaia Nord.

Evenimentul va fi unul de poveste, petrecerea va ține 3 zile și 3 nopți iar printre invitați se numără și celebrul cântăreț de muzică grecească cu influențe pop, Antonis Remos ce a făcut deja o tradiține din a deschide și a închide sezonul petrecerilor de vară la Mykonos.

Atonis Remos este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de origine greacă, câștigând chiar și un disc de aur cu soudtrak-ul filumul “I Agapi Einai Elefantas” (“Dragostea este un elefant”). Tot el a cântat în duet cu Eros Ramazzotti și Julio Iglesias și este unul dintre preferații lui Leonardo DiCaprio.

Antonis Remos va concerta în exclusivitate la NUBA Beach Club în cadrul petrecerii de zi pe data de 28.04 iar Gianluca Vacchi va antrena atmosfera cu un DJ set vibrant pe data de 29.04, urmând ca pe 30.04 să aibă loc un Rose Brunch ce va închide petrecerea de 3 zile organizată de Grupul NUBA.

Gianluca Vacchi va face din nou show, de data aceasta pe plaja Mamaia Nord, cu aceeași excentricitate de care a dat dovadă și în vara anului 2017 când a fost prezent la #NubaSummervibes, locația NUBA de pe malul lacului Herăstrău, în zona de Nord a capitalei.

In cea de-a 3-a zi a super petrecerii NUBA #1MAI, gazda va fi Jean Roch patronul celui mai faimos lant de cluburi exclusiviste din lume, VIP ROOM.

NUBA Beach Club, noul pol de distracție și entertainment de la malul Mării Negre va cuprinde o zonă de plajă, piscină, louge și restaurant, și va fi inaugurat pe data de 28 Aprilie, urmând ca mai apoi să fie deschis pe tot parcusul verii, în fiecare zi. Programul de vară al locației include multe evenimente și multi artiști internaționali și autohtoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.