Go to Top

“VACANTA PENTRU UN SUFLET GENEROS”

Astazi, Asociatia “Salvează o inima” , Touristry.ro si Plus Communication au lansat proiectul national “VACANTA PENTRU UN SUFLET GENEROS“, care se adreseaza tuturor operatorilor de turism din Romania.

Proiectul “Vacanta pentru un suflet generos”, doreste sa premieze, prin tragere la sorti, unul sau mai multi donatori din lista de 1500-2500 de donatori pe care ii are platforma in fiecare luna. Castigatorul, impreuna cu o alta persoana , va beneficia de un sejur gratuit la un hotel de lux din Romania.

Operatorii din turism care doresc sa sprijine acest proiect pot solicita detalii, contactand organizatorii  la urmatoarele adrese e-mail: contact@touristry.ro, office@salveazaoinima.ro sau office@pluscommunication.eu, cu mentiunea, la subiect, “Pentru proiectul turistic”.

Despre ASOCIAȚIA “SALVEAZĂ O INIMĂ” :

A fost infiintata pe data de 17 decembrie 2012, si isi doreste sa reunească sub acelasi acoperis un numar cat mai mare de profesionisti din diferite domenii, oameni bine pregatiti si motivati, oameni de bine, oameni simpli, cinstiti si onesti, oameni care, cu suflet si dedicare, care pot ajuta in campaniile si proiectele asociatiei. Astfel, impreună vom atingem scopul final de a lasa copiilor nostri o mostenire valoroasa, marturie a faptului ca noi, oamenii, comunitatea in ansamblul ei, suntem tot ce trebuie si suficient pentru ca lucrurile sa mearga intr-o directie buna.

Datorita unei puternice mediatizari a campaniilor umanitare pe care le-am organizat, cu sprijinul uneia dintre cele mai mari agentii de relatii publice din Romania, Plus Communication, am reusit sa sensibilizam opinia publica din Romania, iar rezultatele au fost remarcabile (perioada august 2014 – mai 2015):  357.035 lei (88.106 de Euro) stransi din donatii pe platforma (221.399 lei – donatii prin card, 90.047 lei – donatii prin SMS, 45.589 – donatii prin PayPal). Specificam ca sistemul de donatii prin SMS a fost implementat in luna ianuarie 2015, iar sistemul de donatii prin Paypal, in luna martie 2015

Mai informatii despre Asociatia ” Salveaza o inima ” si proiectele sale puteti afla accesand site-ul  : www.salveazaoinima.ro

Va multumim si avem incredere ca turismul romanesc va sustine proiectul nostru !

 

 

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.