Go to Top

Banca de investitii Goldman Sachs si Highgate Hotels cumpara lantul hotelier K+K Hotels

Familia austriaca Koller vinde cele 10 hoteluri K+K din Barcelona, Paris, Londra, Praga, Viena, Munchen, Bucuresti si Budapesta unui joint venture format Goldman Sachs-una dintre cele mai mari banci de investitii din lume si grupul hotelier Highgate Hotels. Valoarea tranzactiei nu a fost ina facuta public.
Cele 10 hoteluri de 4 stele si 4 stele plus, aflate pana in prezent in proprietatea familiei Koller totalizeaza  1.200 de camere si au fost operate de aceasta mai bine de 50 ani.

Brandul K+K a cumparat hotelul Elisabeta de la Piata Universitatii din Bucuresti in anul 2005. In 2014, K+K Hotel Elisabeta a fost numit cel mai bun hotel din Romania de site-ul TripAdvisor. Hotelul de K+K Elisabeta din Bucuresti pune la dispozitie 67 camere business si executive, un bistro, 2 sali de conferinte si zona de wellness.

Sheima Salloum , senior vicepresedinte la JLL Hotels & Hospitality Group , consultant in cadrul acestui proces de vanzare , a declarat vanzarea a fost finalizata dupa un " mediu extrem de competitiv de licitare " , cu un  puternic  interes din partea investitorilor transfrontalieri din SUA și Asia 

Surse info : http://www.wall-street.ro/  ; www.hotelmanagement.net

Sursa foto : http://www.kkhotels.com/

 

 

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.