Go to Top

Despre

Alice Udrea

Specialist si blogger in turism

Numele meu este Alice Udrea, activez in turism de mai bine de 10 ani si am creat TOURISTRY din pasiunea mea pentru acest domeniu.

TOURISTRY este un blog in care vom discuta despre calatorii si afaceri in turism, fiind dedicat tuturor celor care sunt pasionati de calatorii si doresc sa descopere locuri sau locatii incantatoare si nu in ultimul rand celor care isi desfasoara viata profesionala sau sunt implicati in acest domeniu.

Va invit sa profitati din plin de fiecare zi libera si sa va petreceti concediile in locuri vii , vizitand locatii deosebite unde va veti relaxa, cunoaste oameni noi , obiceiurile, cultura si modul lor de viata.

Aici veti gasi impresii obiective din calatoriile mele, locatii pe care le-am vizitat si unde eu mi-am acordat un mic ragaz de la viata cotidiana si am savurat la maxim, in tihna fiecare experienta. Bucuria de a le vizita a fost aceeasi , fie ele in Romania sau in strainatate, fie in mijlocul naturii si in spiritul experientei sau aventurii, fie in zona culturala sau categoria de lux.
De asemenea, va voi recomanda calatorii pe care eu le consider interesante si sper ca unele dintre ele sa le putem face impreuna sau sa schimbam pareri asupra experientelor avute.

Deoarece asa cum spuneam, lucrez in turism de relativ multa vreme, avand experienta atat in hotelarie cat si in agentie de turism, de-a lungul timpului am cunoscut multe persoane implicate in acest domeniu , incepand de la proprietari de hoteluri si pensiuni sau de agentii de turism, manageri si angajati in toate pozitiile ierarhice.
Imi doresc ca TOURISTRY sa fie locul unde veti putea cunoaste o parte dintre acesti oameni, veti citi despre experientele si opiniile lor , veti putea urmari evolutia lor profesionala sau a afacerilor pe care le conduc, impreuna cu stiri si noutati in domeniu.

TOURISTRY este un blog deschis tuturor celor care au ceva de spus in acest domeniu si astept cu interes experientele si impresiile voastre. Daca aveti propuneri de locatii pe care merita sa le vizitez, oameni de turism pe care sa ii cunosc, stiri importante, studii de caz relevante si interesante va rog nu ezitati sa ma contactati.

Pentru fiecare experienta postata imi doresc ca voi sa aveti o noua calatorie in plan !