Go to Top

“Festivalurile Toamnei 2015” – citybreak-uri in marile orase europene

A trecut vara si perioada concediilor, dar pana in Decembrie nu mai plecam nicaieri ? Unde ne relaxam si distram cateva zile ?

Toamna se numara festivalurile europene, unde distractia si traditiile locale ocupa primul loc.

Impreuna cu colegii si partenerii mei de la Wens Travel -Bucuresti va propun 3 idei de  citybreak-uri in marile orase europene:  

  1. Munchen – Festivalul Oktoberfest  19.09 – 04.10.2015

munchen 1     munchen2

Distreaza-te alaturi de alte cateva mii de persoane, fie ei turisti sau localnici, cantand, dansand si degustand berea locala. Cei mai mari producatori de bere din München va invita sa va alaturati festivitatilor : aici poti bea bere la metru, poti savura preparate  tradiționale bavareze , asculta fanfara si muzica traditionala bavareza dar si muzica la moda …muuulta distractie si voie-buna !

Mai multe informatii despre eveniment : http://www.muenchen.de/int/en/events/oktoberfest.html

–  Cazare:  Hotel ACOM MUNICH 3*

– Tarife incepand de la 459 eur / persoana / sejur 3 nopti / cazare in camera dubla cu mic dejun inclus si transport cu avionul cursa directa plecare din Bucuresti

  1. Viena  – Festivalul Wiener Wiesn  24.09 – 11.10.2015

download Logo_Wiener-Wiesn-Fest_4c_gross

Din 24 septembrie pana pe 11 octombrie, Festivalul Wiener Wiesn isi va ancora a cincea oara corturile pe Kaiserwiese din Parcul Prater. Berea austriaca, gastronomia autohtona, muzica la discretie si costumele traditionale vor asigura o atmosfera excelenta.

Programul consta din 400 de ore de muzica live. Gastronomia autohtona va face casa buna cu muzica şi cu berea, oferind delicii pe masură, de la bine-cunoscutul snitzel vienez pana la platoul de mezeluri Brettljause.

Mai multe informatii despre eveniment : http://www.wienerwiesn.at/

 – Cazare : Hotel MATE DEPENDENCE 3*

– Tarife incepand de la 375 eur / persoana  / sejur 3 nopti / cazare in camera dubla cu mic dejun inclus si transport cu avionul cursa directa plecare din Bucuresti

  1. Amsterdam  – Music Festival  16 – 18.10.2015

556b214b-602c-49f5-af4a-8afd64f416dc

In  16 & 17 octombrie 2015 nume mari din muzica dance electronica sunt vor anima din nou scena de la Amsterdam Arena intr-o noua editie a Festivalului de Muzica de la Amsterdam .

Pentru cei pasionati de acest gen de muzica, atmosfera de party si distractia este garantata !

Mai multe informatii despre acest eveniment : http://amsterdammusicfestival.com/

-Cazare hotel: CORENDON VITALITY AMSTERDAM 3*

-Tarife incepand de la 455 eur / persoana / sejur 3 nopti / cazare in camera dubla cu mic dejun inclus si transport cu avionul cursa directa plecare din Bucuresti

  • Tarifele sunt valabile in limita disponibilitatilor,  putand suferi modificari in functie de data rezervarii si perioada de sejur.
  • Pentru pachete personalizate putem oferi rezervari si la alte hoteluri, transfer de la aeroport la hotel precum si excursii optionale sau bilete de acces la diverse evenimente si obiective turistice.

Daca ti-a placut acest articol si doresti sa petreci cateva zile intr-una dintre aceaste destinatii, nu ezita sa ma contactezi !

 Iti voi acorda suport  pentru compunerea unui pachet de vacanta pe gustul tau, iar rezervarile le putem  efectua impreuna la cel mai bun raport calitate-pret prin agentia de turism partenera cu Touristry.

 

, , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.