Go to Top

HOTELSCAN – cauta si compara ofertele hotelurilor online

Advertorial

Daca esti in graba si trebuie sa pleci intr-o delegatie sau planuiesti cateva zile de vacanta, ai decis sa iti rezervi singur cazarea, iar bugetul tau este limitat, iata un site care te poate ajuta sa gasesti hotelul dorit la cel mai redus tarif disponibil online –HOTELSCAN.

Hotelscan pune la dipozitie online unul dintre cele mai bune motoare de cautare ale hotelurilor, pensiunilor și altor tipuri de cazare pentru a te ajuta sa gasesti cele mai mici tarife.  Nu mai trebuie sa cauti oferte pe diferite site-uri pentru a  compara si gasi tariful cel mai bun. Hotelscan gaseste automat cele mai bune solutii folosind un algoritm de cautare avansat pentru ca tu sa economisesti timp si bani.

Pe Hotelscan ai acces la toate informatiile necesare pentru a putea lua cea mai buna decizie – comparare de costuri, galerii foto actualizate, servicii si facilitati disponibile, harti, evaluari ale clientilor pentru fiecare unitate de cazare etc.

Serviciul de cautare de pe Hotelscan functioneaza fara costuri suplimentare: tarifele afisate sunt aceleasi cu cele prezentate pe site-urile de rezervare pentru hotelul respectiv.  Hotelscan aliniaza tarifele unul sub celalalt astfel ca tu sa poti vizualiza costurile de pe mai multe sisteme de rezervari,  grupate intr-o singura pagina.

Hotelscan te poate ajuta sa economisesti bani:  tariful aceleiasi camere la un hotel sau pensiune, poate fi diferit de la site la site, uneori fiind diferente considerabile. Pe Hotelscan vei regasi tarifele cele mai bune, afisate in ordine crescatoare.

Baza de date Hotelscan include ofertele marilor operatori precum : Booking.com, Hotels.com, Expedia, Agoda, Easytobook şi multe altele.

https://hotelscan.com/ro

hsc1    hsc2

Consider  util acest sistem, atunci cand esti in graba, poate chiar undeva pe drum si trebuie sa iti rezervi urgent o camera de hotel.  Atunci cand nu esti in contact cu agentul tau de turism sau nu ai unul dedicat pe care il poti suna la orice ora, Hotelscan poate fi o foarte buna solutie pentru a selecta hotelul in locatia unde ai nevoie de cazare, vizualizand imediat review-rile clientilor, camerele disponibile in timp real si tarifele disponibile la fiecare operator in parte.

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.