Go to Top

O noua cursa aeriana BLUE AIR opereaza de pe aeroportul din Constanta

Compania aeriana Blue Air  a introdus o noua cursa care leaga Constanta de Milano (Bergamo), primul zbor pe aceasta ruta avand loc in data de 2 Mai, iar cursele tur-retur sunt operate in 2 zile ale saptamanii.

Cursele catre Milano (Bergamo) vor decola de pe Aeroportul “Mihail Kogalniceanu” in zilele de miercuri si sambata, la ora 12.40, urmand sa ajunga la destinatie la ora 14.10, iar cursele dinspre Italia vor fi efectuate tot miercurea si sambata, de la ora 8.40, ajungand in Romania la ora 12.10.

Pasagerii Blue Air care vor calatori pe noua ruta in perioada mai-iunie 2015 vor beneficia de Fast Track gratuit in Aeroportul din Milano (Bergamo).  Fast Track este un serviciu care permite calatorilor sa ajunga mai repede la avion. Ei trebuie sa mearga la intrarea Fast Track din aeroport, dupa ce au incheiat formalitatile de check-in, sa scaneze codul de bare de pe cartea de imbarcare si astfel vor intra pe culoarul special cu acces rapid catre controlul de securitate, sustin reprezentanţii companiei.

 

Sursa: Mediafax

Foto : http://www.blueairweb.com/

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.