Go to Top

PRIVO- singurul restaurant din Romania finalist la 2016 World Luxury Restaurant Awards

Castigator recent al premiului „Global Winner – Best Luxury Design Hotel” acordat de World Luxury Hotel Awards, Hotelul PRIVO din Targu Mures este finalist anul acesta la World Luxury Restaurant Awards cu Restaurant PRIVO.

Castigatorii vor fi anuntati in cadrul galei care va avea loc in data de 18 iunie 2016 la Grand Hotel Kronenhof Pontresina din Elvetia.

World Luxury Restaurant Awards™ este o organizatie recunoscuta la nivel mondial care recompenseaza excelenta in cadrul restaurantelor din categoria Luxury.

Premiile sunt structurate in 78 categorii la nivel national, continental si mondial.

Este un program in care clientii trimit organizatorilor review-uri despre restaurante.

Restaurantele din categoria Luxury sunt nominalizate sa participle la World Luxury Restaurant Awards de catre clienti, experti in domeniul gastronomiei, critici culinari, jurnalisti & bloggeri culinari.

World Luxury Restaurant Awards™ poate trimite un reprezentant official sa viziteze restaurantele nominalizate.

Criteriile de selectie sunt designul interior, calitatea deosebita a preparatelor culinare si aprecierile pozitive pentru serviciile excelente.

Procesul de vot se bazeaza pe experienta culinara in ansamblu si se realizeaza de catre clienti.

Rezultatele finale se acorda pe baza unui proces de vot online la nivel mondial. Restaurantele care obtin cele mai multe voturi, castiga premiile la categoria “WLRA Global”.

Criteriile de acordare sunt bazate pe calitatea preparatelor culinare si si serviciile excelente oferite de restaurante. Marimea unui restaurant nu este luata in considerare in timpul nominalizarilor sau a procesului de vot.

Castigatorii sunt anuntati si prezentati in cadrul ceremoniei anuale organizata de World Luxury Restaurant Awards™. Rezultatul final este obtinut in urma voturilor pe categorie, la nivel national, de continent si mondial.

Daca doriti sa votati pentru PRIVO , o puteti face aici: http://www.luxuryrestaurantawards.com/node/add/vote/134813

Hotel PRIVO restaurant PRIVO restaurant2

Despre Restaurantul PRIVO Targu-Mures 

Este locul în care clientii isi pot delecta simțurile cu preparate culinare și băuturi atent selecţionate. Ambianța elegantă și cultura culinară propun o bucătărie internațională și cele mai proaspete ingrediente regionale interpretate într-o manieră contemporană.

Spațiul deschis al restaurantului a fost gândit modular, pentru a putea fi adaptat oricăror situații. Aspectul monocrom este îmbietor și accentuează caracterul distinct al hotelului PRIVO, iar punctuații subtile de culoare și vegetație naturală creează o atmosferă liniștită pentru cei care serveasc masa. Echilibrat, eclectic și rafinat, restaurantul este definit de suprafeţe vitrate și se deschide către terasa din curtea interioară, oferind o panoramă unică spre orașul Târgu Mureș și parcul hotelului PRIVO. Restaurantul cu o capacitate de 180 de locuri oferă meniu à la carte cu specific internațional, precum și posibilitatea organizării de evenimente corporate și private, prezentări și degustări tematice. Specialiștii în gastronomie propun produse proaspete, organice care completează meniul distins al restaurantului. Meniurile restaurantului au fost semnate in primul an de la deschidere de Executive Chef Doru Pastrama, iar anul trecut de Executive Chef Martin White. Urmatorul meniu va fi realizat in colaborare cu Executive Chef Henrik Sebok.

Enoteca detine o selectie de peste 350 etichete de vinuri si aproximativ 4.000 sticle,  avand o camera pentru degustari si o camera dedicata depozitarii si tezaurizarii pe termen lung. Sommelierul casei Marius Danciu a realizat o selectie de vinuri in concordanta cu meniul restaurantului si care sa acopere cat mai multe zone viticole ale lumii.

Restaurantul PRIVO organizeaza periodic degustari de vinuri, cine gastronomice sau chiar evenimente la cramele din vecinatate. Clientii au parte de o experienta unica, fie ca este vorba de o cina a-la-carte, cina gastronomica sau o degustare de vinuri.

PRIVO restaurant3

 

Premii si distinctii obtinute de Restaurantul PRIVO:

  • 2015 Restaurant Award Winner – PRIVO Restaurant, Wine Spectator
  • Primul Ambasador din lume al celebrei Case de Vinuri Spumante Foss Marai, Targu Mures, 13 decembrie 2014

Restaurant PRIVO: restaurant fine dining, capacitate 180 locuri, specific international

Hotel PRIVO: 46 de camere și apartamente, restaurant, 3 săli de conferințe (200/60/14), lobby-bar, terasă, enoteca, spa, parcare.

 

Contact: Gheorghe Doja 27, Targu Mures

 

 

 

Sursa : Comunicat de presa

, , , ,

2 Responses to "PRIVO- singurul restaurant din Romania finalist la 2016 World Luxury Restaurant Awards"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.