Go to Top

S-a infiintat Asociatia Incoming Romania

In data de 02.11.2015, prin Hotararea Nr.99830 a Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti, s-a infiintat ASOCIATIA INCOMING ROMANIA, prin reunirea a 14 membri fondatori, persoane juridice romane, implicate in domeniul primirii de turisti straini in Romania, numit turism receptor sau de primire (recunoscut pe plan international drept  turism de “incoming” sau de “inbound”).

Asociatia s-a creat din nevoia membrilor sai de a se implica, pe fondul pasivitatii autoritatilor, in identificarea si rezolvarea problemelor specifice cu care se confrunta turismul de incoming in Romania.

Asociatia isi propune ca principale obiective:

– sustinerea si recunoasterea turismului de incoming in Romania ca export de servicii turistice

– promovarea si recunoasterea Romaniei ca destinatie turistica specifica si unica, prin valorile sale traditionale si moderne

Asociatia este deschisa tuturor operatorilor economici romani, care activeaza in incomingul romanesc,  isi doreste sa devina o voce puternica, comuna si sa participe la dialogul cu autoritatile nationale si locale  implicate, pentru a imbunatati conditiile de desfasurare a turismului de incoming in Romania.

ASOCIATIA INCOMING ROMANIA este condusa de un Consiliu Director, avand ca presedinte pe Dl Doru OPREA (Come & Go Corporate Travel) si prim vicepresedinte pe Dl Dan PENCIU (Travelmaker)

Sursa : comunicat de presa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.