Go to Top

Travel Fuse e-comm: un nou instrument dedicat agentiilor de turism

Zilele trecute am aflat de un nou instrument dedicat agentiilor de turism care mi s-a parut foarte util, motiv pentru care am decis sa scriu cateva cuvinte despre el aici…eu personal cochetez cu ideea de a il implementa pe site-ul agentiei mele in sezonul urmator.

Este vorba despre Travel Fuse e-comm: magazin online dedicat agentiilor de turism

TravelFuse este o companie specializata in furnizarea de produse software pentru agentiile de turism.  Platforma TravelFuse e-comm consta intr-un magazin online personalizat, disponibil la adresa web stabilita de catre agentia de turism partenera.

Platforma integreaza prin API/XML ofertele principalilor tour operatori romani ceea ce face disponibila vizualizarea preturilor si a disponibilitatii in timp real. Vizitatorii sau agentul poate transmite automat comenzile direct in sistemul B2B al tour operatorului.

TravelFuse e-comm va permite introducerea propriilor oferte turistice (hoteluri, sejururi cu autocar/avion, circuite, croaziere, oferte speciale/sezoniere etc.) sau personalizarea informatiilor care provin de la tour operatori. Unul dintre principalele avantaje oferite de TravelFuse e-comm este posibilitatea optimizarii website-ului si a continutului pentru indexarea in motoarele de cautare.

Magazinul online al agentiei va fi disponibil clientilor de oriunde exista acces la internet si de pe orice dispozitiv, dispunand de un design responsive adaptabil ecranului de telefon mobil sau tableta.

Vizitatorii website-ului vor dispune de 2 metode simple pentru cautarea si rezervarea online a ofertelor turistice: motor de cautare personalizat in functie de tipul ofertei turistice (hotel, sejur avion/autocar, circuit, croaziera) sau navigare pas cu pas in functie de tipul ofertei si destinatia dorita. Clientii au posibilitatea de a-si crea cont pe website, lucru care faciliteaza comenzile online si transmiterea de oferte / newsleter catre acestia.

Solutia este disponibila pe baza de abonament lunar, furnizorul ocupandu-se de infrastructura IT si actualizari.

* Tour operatori integrati pana acum: Rezeda Tours, Fibula Air Travel, Christian Tour, Cocktail Holidays, Europa Travel, Hello Holidays, Holiday Office, Paralela45, Nova Travel, Bibi Touring, Laguna Tour, Paradis – Vacante de vis, Malta Travel, HotelCon, Happy Tour (hoteluri internationale).

Dragi colegi agenti de turism sper ca aceasta informatie sa va fie utila, iar cei care déjà utilizati aceasta platform va rog nu ezitati sa imi transmiteti feed-back-ul vostru.

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.